زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

افزایش باد و گردوخاک در برخی نقاط کشور؛ علت چیست؟

افزایش باد و گردوخاک در برخی نقاط کشور؛ علت چیست؟ رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از افزایش سرعت باد، احتمال گردوخاک و کاهش دید در برخی نقاط در کشور در پی وزش باد در کشور عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 29
کد خبر: ۳۰۹۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیاییان در توضیح بیشتر، گفت: امروز جمعه با گذر موج تراز میانی جو از غرب کشور در مناطقی از شمال غرب، غرب و دامنه های جنوبی البرز وزش باد شدید گاهی خیزش گردو خاک و در برخی نقاط افزایش ابر و رگبار و عدو برق انتظار می‌رود. 

ایسنا د خبری نوشت:وی افزود: امروز افزایش وزش باد در کشور همسایه عراق موجب شکل گیری توده گردوخاک و انتقال آن به نوار غربی کشور و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید می‌شود. همچنین اوایل شب در سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش پراکنده همراه کاهش نسبی دما شروع می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: برای فردا شنبه در سواحل دریای خزر و شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و اردبیل ابرناکی، رگبار و رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش بینی می شود. همچنین در غرب دامنه های جنوبی البرز، مرکز و شرق کشور نیز وزش باد شدید گاهی خیزش گردوخاک رخ می‌دهد.

ضیاییان گفت: برای یکشنبه و دوشنبه هفته پیش رو نیز در غالب مناطق کشور در برخی ساعات افزایش وزش باد و در سواحل دریای خزر رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

وی افزود: برای سه شنبه هم با گذر سامانه بارشی از نوار شمالی کشور در مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و همچنین در استان های قزوین، البرز و غرب تهران افزایش ابر و رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: برای امروز جمعه افزایش محسوس دما در نیمه شمالی کشور رخ خواهد داد که بیشترین مقدار آن در استان های مازندران و گلستان بین ۱۰ تا ۱۵ درجه خواهد بود و برای فردا شنبه نیز با نفوذ توده هوای خنک، کاهش محسوس دما در نیمه شمالی رخ خواهد داد.

وی افزود: دریای خزر هم از بعدازظهر امروز جمعه و فردا شنبه مواج است و خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان نیز تا روز یکشنبه مواج هستند.

ضیاییان درباره گرم ترین مرکز استان و سردترین مرکز استان نیز گفت: امروز جمعه اهواز با ۴۸ درجه و و فردا شنبه زاهدان با ۴۱ درجه گرم‌ترین مراکز استان‌ها و جمعه شهرکرد با کمینه دمای ۱۰ درجه و برای فردا شنبه سنندج نیز با کمینه دمای ۷ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

کلمات کلیدی: هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار